VijestiZanimljivosti

Hakeri hakirali Apex Legends jer su drugi hakirali Titanfall

Lijepo je kad imaš bazu igrača koja te voli i cijeni, a Titanfall je ima unatoč tome što se radi o igri čija popularnost je u realnom i konstantnom padu. Takvi igrači, koji vole i cijene Titanfall, već godinama pokušavaju izvući reakciju od Electronic Artsa i developera iz Respawna jer prvi Titanfall na PC-ju su pregazili hakeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U igri je otkriven exploit koji hakeri koriste kako bi onemogućili igranje svim drugim igračima. Igrači na isti upozoravaju već godinama, ali reakcije nema i nije je bilo. “Čak i uspijemo doći u direktni kontakt s developerima,, međutim, na sami spomen prvog Titanfalla kreće ignoriranje”, navode fanovi na savetitanfall.com stranici.

“Spasite Titanfall!”

Pokret i stranica za spas Titanfalla aktivni su već neko vrijeme, međutim, do šire javnosti stigli su tek ovaj vikend kada su odlučili hakirati Apex Legends, battle royale igru koja je trenutno u fokusu developera.

I poruka je dostavljena desecima tisuća aktivnih igrača na PC-ju. Fanovi Titanfalla hakirali su playliste i notifikacije koje sada upozoravaju na loše stanje u Titanfallu. Nusposljedica hakiranja je i nemogućnost općenitog igranja Apex Legendsa koja je zadesila veliki broj igrača, a da je poruka uspješno poslana svjedočimo ovo jutro, jer o hakiranju pišu gotovo svi veliki mediji.

U trenutku pisanja ovog teksta Respawn je pobrisao većinu poruka hakera i gotovo je popravio problem spajanja na servere, međutim, u posljednjim satima javljaju se i igrači s konzola koji tvrde da se ne mogu spojiti na neke playliste. Jednu takvu poruku primili smo i mi od našeg čitatelja.

Respawn će popraviti sve do kraja dana, u to smo sigurno, ali i dalje ignoriraju vapaje fanova Titanfalla.

Igra

Povezano