Vijesti

Hakiran je Capcom te su otkrivene nove igre, datum izlaska za Resident Evil 8, Resident Evil 4…

Capcom je hakiran. Osobno ne trebate brinuti jer čak i ako ste igrali njihove igre vaši podaci nisu dovedeni u pitanje. Međutim, jesu oni od Capcomovih zaposlenika, kao i čitav niz povjerljivih podataka. Neki se tiču i budućih igara ovog izdavača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Originalni izvor na stranice hakera nećemo navoditi, ali zato su na Reseteri sve lijepo prikupili na jedno mjesto.

Prvo se osvrnimo na Resident Evil VIllage (8) za kojeg su pronađeni podaci kako izlazi u travnju 2021. godine. I ne samo to, već će i poput nekih drugih Capcomovih igara u posljednje vrijeme imati i demo, što svakako pozdravljamo.

Saznali smo i kako Capcom unatoč lošim rezultatima svojih Resident Evil multiplayer igara (Project Resistance, Resident Evil 3 MP mode) planira još jedan naslov sličnog tipa. Project Highway/Village Online je online multiplayer igra, moguće čak i neka vrsta Battle Royalea.

Spomenut je i Resident Evil 4 VR za Oculus VR što je ide uz ruku nekim drugim glasinama o remakeu sad već kultne “četvorke”.

Zagonetno, iako bez detaljnijih informacija, zvuče i tri nova projekta. GUILLOTINE je igra za Nintendo Switch, igra imena Reviva nema podataka o platformi, a SHIELD je nova multiplayer pucačina koja bi navodno trebala sjesti streamerima.

I za kraj nešto što bi trebalo razveseliti ili razočarati vlasnike Nintendo Switcha. Monster Hunter Rise ima planiran izlazak tek negdje za listopad iduće godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano