Vijesti

Otkriveni su detalji za PS5 verziju Resident Evil Villagea

I dok su se posljednjih mjeseci internetom širile glasine kako Resident Evil Village nailazi na poteškoće u razvoju zbog navodnih problema s hardverom PlayStationa 5, sve više do izražaja dolazi činjenica kako su to bile dezinformacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na PlayStation stranicama igre dobili smo prve informacije specifične za PS5. Pa smo tako saznali da će Resident Evil Village koristiti mogućnosti novog kontrolera gdje bismo na DualSenseu trebali moći osjetiti “težinu” oružja preko adaptivnih triggera i haptičke vibracije.

Novi Resident Evil iskoristit će mogućnosti Tempest 3D audio tehnologije. Igra će nas zvukovima plašiti iz svih smjerova, a ako se sva obećanja Sonyja pokažu istinitima zvukovi iz okoline bit će precizni kao nikada dosad.

Potvrđen je i Ray Tracing u dinamičkoj 4K rezoluciji što vjerojatno znači i limit na 30 FPS-a. Resident Evil Village osim na PS5 igrat ćemo i na XSX i PC-ju negdje u prvoj polovicu 2021. godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano