Vijesti

Henry Cavill nakon The Witchera želi poručiti da radi na Mass Effect projektu

Nakon masivnog skepticizma Geralta iz The Witchera ne možemo zamisliti nikako drugačije nego što ga je uprizorio Henry Cavill, a čini se da ovaj popularni glumac koji je ujedno i strastveni gamer sada ima novi gaming projekt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pauzi od snimanja nove sezone Netflixovog The Witchera, Cavill se na Instagramu pohvalio bluranim djelićem skripte “tajanstvenog” projekta za koji se priprema, a koji očito i nije toliko tajanstven, budući da je internet u rekordnom roku uspio razaznati što piše.

Pojmovi koje se spominju su Cerberus, Reaper, Geth… Fanovi Mass Effecta ih prepoznaju, a kako otkriva GamePressure, tekst je ustvari sinopsis Mass Effecta 3.

Budimo realni, Cavill ni onaj tko je osmislio ovaj medijsku stunt nisu naivni. Cavill i ekipa iza njega željeli su da znamo kako je u pripremi Mass Effect filmska ili TV adaptacija. Ili će samo dati glas nekom liku u nadolazećim Mass Effect igrama?

Mass Effect ovih tjedana je vruća roba. 14. 5. izlazi Legendary Edition – kolekcija remasterirane prve tri igre, a u razvoju je i potpuno nova Mass Effect igra koja će biti direktni nastavak na originalnu trilogiju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS