Hi-Fi Rush 2 bit će dinamičniji s više otvorenih lokacija

Nakon što je ranije ove godine Microsoft zatvorio Tango Gameworks, mnogi su bili razočarani jer je tako odličnom Hi-Fi Rushu uskraćena budućnost. No, s akvizicijom Tango Gameworksa i prava na Hi-Fi Rush od strane korejskog izdavača Krafton u kolovozu, nade za Hi-Fi Rush 2 ponovno su oživjele.

Iako je nastavak još daleko od izlaska, pojavili su se prvi detalji o tome što očekivati. U intervjuu za GamesIndustry.biz, voditeljica korporativnog razvoja u Kraftonu Maria Park potvrdila je da je Hi-Fi Rush 2 u razvoju te da Tango Gameworks planira igru učiniti “dinamičnijom” u pogledu okruženja, a sam razvoj nastavka krenuo je još i prije nego što ga je Krafton preuzeo.

Razvoj je trenutno pauziran

“Žele nadmašiti očekivanja fanova. Primjerice, neki su osjećali da se prva igra odvijala uglavnom u tvornicama, pa sada žele pružiti iskustvo s više otvorenih i dinamičnih okruženja. Mislim da neće biti potpuno otvoren svijet, ali bit će puno dinamičniji.”

Još jedan aspekt na kojem će popratiti je sama tehnologija sinkronizacije, kako bi ritmički dio bio još precizniji. Međutim, dok u ovom trenutku trenutno traju pravne aktivnosti zbog prijenosa s Microsofta na Krafton, aktivan razvoj je pauziran.

“Iako nećemo žuriti s izlaskom na tržište, cilj nam je da nastavak nadmaši očekivanja fanova”, zaključila je Park.