Vijesti

Hi-Fi Rush zaigralo je preko 2 milijuna igrača

Krajem siječnja Bethesda i Microsoft iznenadili su s Hi-Fi Rushom, akcijskom ritam igrom koja je odmah po najavi izašla na Game Passu te osvojila igrače i kritiku. Potpuno drugačiji od mračnijih i ozbiljnijih prethodnih naslova studija Tango Gameworks, Hi-Fi Rush postao je omanji hit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hi-Fi Rush do danas je zaigralo preko 2 milijuna igrača, pohvalili su se developeri, što je posebno impresivno kada znamo da se radi o relativno marginaliziranom žanru. Milijunskoj distribuciji definitivno je pomogao Game Pass koji se tako još jednom pokazao u pozitivnom svjetlu kada igrače treba osvijestiti da postoji još zabavnih naslova izvan spektra akcijskih pucačina i inih.

Inače, netom nakon izlaska igre, Tango Gameworks napustio je njegov osnivač Sinji Mikami, legenda gaming industrije koji se ostvario prije svega kao originalni kreator Resident Evil serijala.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano