Vijesti

Hoće li Atreus biti igriv u novom God of Waru? “Inspiracija nam je TLoU2”

Još od kratke najave God of War Ragnaroka prošle jeseni nismo čuli apsolutno ništa o igri. Sony je fokus stavio na naslove koji na PS5 stižu prije Kratosa, a mi se u međuvremenu hvatamo za intervjue, oglase za zapošljavanje, konceptualne slike i glasine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U God of War podkastu gostovao je artist Samuel Matthews iz Sancta Monica studija, a njegove izjave možda se neće svidjeti onima koji su The Last of Us Part 2 zamjerili (pre)progresivni razvoj događaja.

Matthews je priznao kako je prvi God of War inspirirao The Last of Us, što je uostalom bilo jasno svima koji su ga odigrali. Kemija Kratosa i Atreusa bila je ogromna, a priznao je i kako i u dvojci pronalaze inspiraciju za nastavak.

Matthewsu se posebno svidjelo kako je Naughty Dog u The Last of Us Part II događaje prikazao iz dvije različite perspektive te je nagovijestio kako nas nešto slično čeka i u Ragnaroku. Ali istovremeno upozorava kako igranje s Atreusom ipak nije lagani zadatak za provesti.

Zaključak i The Last of Us spoileri

Primijetite kako Mathews, osim što se poigrava s riječima i mogućnostima, nije potvrdio baš ništa. Na nama je da izjave interpretiramo kako želimo. I dok vjerujemo kako će se jedan dio Ragnaroka zaista moći igrati s Atreusom, smatramo kako ne postoji nikakva šansa da Sancta Monica ubije Kratosa.

Ukratko, ako kupimo God of War igru želimo igrati s Kratosom. To je velika razlika u odnosu na The Last of Us koji svoju radnju i protagoniste nije definirao kroz ime igre. Zajedljivi će reći kako smo s Atreusom igrali i u originalu (spamanje kocke), ali mi se ipak nadamo nečem većem od njega.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano