Vijesti

Hoće li UFL biti dostojan protivnik FIFA-i i PES-u? Saznat ćemo za mjesec dana

Barem za ovo naše područje, rekli bismo kako je UFL možda i najuzbudljiviji novi projekt. Developeri nove nogometne simulacije obećali su razdrmati uspavano tržište, a prvu naznaku potencijala mogli bismo dobiti idući mjesec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, demonstracija prvog gameplay prikaza zakazana je za 27. 1. Bit će to događaj koji će se prenositi uživo, a koliko toga ćemo vidjeti te koliko će uopće trajati zasad ne znamo.

U međuvremenu, od kada smo zadnji put pisali o UFL-u, sklopljene su suradnje s Bešiktašom, Monacom, Borrusiom Mönchengladbach, Shaktarom i Sportingom, što su odreda velika imena s vojskama navijača u svojim zemljama, te svojevrsna garancija kako se radi o ozbiljnom projektu.

Okosnica UFL-a bit će tzv. online globalna liga i za očekivati je sistem igranja poput onog u FIFA Ultimate Teamu. Suradnja s FIFpro udrugom profesionalnih nogometaša omogućit će korištenje pravih igrača, a partnerstvo s InStatom trebalo bi osigurati realne karakteristike i performanse igrača.

Poslije gameplay prezentacije ne bismo trebali dugo čekati na lansiranje prve verzije igre, pa makar i totalno okljaštrene poput eFootballa. Za očekivati je kako će developeri iz Strikerz Inca pokušati preduhitriti eFootball i njihov Creative Team mode koji je zakazan za proljeće.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano