Vijesti

Hogwarts Legacy je prodan u 15 milijuna primjeraka, zaradio preko milijardu dolara

Još početkom prodaje u veljači, u prva dva tjedna Hogwarts Legacy je prodan u 12 milijuna primjeraka, a do danas, kada izlazi za PS4 i XONE, haripoterovski RPG je premašio jubilej od 15 milijuna kopija i zaradu od preko milijardu dolara, pohvalio se Warner Bros.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peta je to Warnerova gaming franšiza s inkasiranih milijardu dolara. Dok su Mortal Kombat, Game of Thrones, LEGO i DC igre to radile kroz više nastavaka te uz poguranac mobitela, Hogwarts Legacy je samostalno iznio svoju prvu igru. Kažemo prvu igru, budući da studio Avalanche Software već zapošljava za novu, još nenajavljenu AAA igru, što bi na krilima sjajne prodaje, uvjereni smo, trebao biti nastavak Hogwarts Legacyja.

Inače, povodom izlaska igre za stare konzole, Warner Bros je priopćio kako više očekuje od izlaska na Switchu, koji će uslijediti krajem srpnja ove godine. Naime, čelnici WB-a na Nintendu vide golemu bazu igrača, od kojih većina njih nema PS5 ili XSX/S konzolu, a u prilog im ide i za Harry Potter tradicionalno snažno japansko tržište.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano