Vijesti

Hogwarts Legacy za last-gen konzole je odgođen do svibnja

Hogwarts Legacy prošli mjesec je istaknuo snažnu kandidaturu za GOTY nominaciju na PC-ju, PS5 i XSX/S. Odluka o dva launcha, jedan za aktualne konzole i drugi za konzole prošle generacije pokazao se jako dobrim potezom za Avalanche Software, ali ne toliko dobrim za dobar dio Harry Potter fanova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi od njih ostali su na prošloj generaciji konzola, a sada se datum izlaska za PS4 i XONE pomaknuo za mjesec dana unaprijed, s 4. 4. na 5. 5. Izvedba za Nintendo Switch još uvijek se planira za 25. 7.

Warner Bros kao izdavač će po izlasku last-gen izvedbe sigurno prodati još pokoji milijun komada igre koja je u prva dva tjedna isporučena preko 12 milijuna igrača te se opasno približio milijardu dolara zarade. Međutim, zasad nema planova za DLC, što se može promijeniti jednom kada Hogwarts Legacy izađe na svim platformama. Baza igrača je prevelika da se od njih nebi pokušao izvući još pokoji dolar, a ni mi se ne bismo žalili ako bi dodatan sadržaj kvalitetom pratio baznu igru.

“Tehničke limitacije i neiskorišteni potencijal razgranate radnje čine se kao mušice pored nezaboravne atmosfere, glazbe i posvećenosti detaljima garantiranog kandidata za igru godine”, napisao je naš Filip ( @Fico) u FFA recenziji.

Igra

Povezano