Vijesti

Hood: Outlaws & Legends dobio fantastičan novi game mode koji igru čini znatno boljom i zanimljivijom

Prije dva mjeseca čitali ste našu recenziju za Hood: Outlaws & Legends gdje smo zaključili da je ovo vrlo obećavajuća igra ako bude podržana od developera kako je obećano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo nakon naše recenzije mali tim developera počeo je raditi na popravljanju ključnih grešaka i poboljšanju same igre. Mjesec dana poslije, gotovo sve značajnije greške su ispravljene, izbačena je jedna nova mapa, a danas smo dobili i besplatan dodatak igri .

State Heist je PvE mode koji je jako fokusiran na stealth i zajedničku suradnju cijelog tima. Očekuju vas puno teži neprijatelji, a na kraju tu je i šerif koji je sada još veća prijetnja. Kada poginete tijekom igre na vašem mjestu pojavit će se talisman. Vaš suigrač mora pokupiti talisman i odnijeti ga na mjesto gdje se možete respawnati. Ako sva 4 igrača poginu tijekom borbe, igra je za vas gotova.

Kada ukradete škrinju s blagom, više ne morate brinuti o tome tko od vas će ju podizati i pokušati završiti igru, a tko će morati braniti vašu poziciju. U igru je uvedeno automatsko podizanje škrinje, a vi za to vrijeme možete zajedno sa svojim kolegama braniti poziciju.

Šerif vas i dalje može potkrasti za pobjedu na samom kraju! Ne smijete mu dopustiti da dođe do škrinje, jer ako strga konop s kojim se ona podiže gore — to je kraj igre za vas. Sve opisano možete pogledati u videu ispod.

S ovim dodatkom polako se zaključuje prvi dio ciljeva developera za ovo ljeto. Već od jeseni dobivamo potpuno novu klasu igrača, nove događaje i kozmetiku. Trenutno u Hood: Outlaws & Legends traje nulta sezona, a igra zasada ima planirane 3 različite sezone.

Čini nam se kako Hood: Outlaws & Legends postaje igra koju smo zaista željeli od samog početka. Jeste li imali prilike zaigrati ovu igru?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano