Vijesti

Hood: Outlaws & Legends s novom zakrpom popravlja matchmaking, dodatno balansira klase i još puno toga…

Prekrasne vijesti iz Fouc Home studija. Aktivno su radili na Hood: Outlaws & Legends velikoj zakrpi koja u suštini popravlja većinu onoga što sam im zamjerio u recenziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U objavi na blogu obratio nam se glavni direktor Andrew Williams, te objasnio sve nedoumice, podijelio odlične savjete i najavio velike dodatke.

Zakrpa 1.3. izlazi već u ponedjeljak

Uspješno su pronašli grešku u matchmakingu, popravili je i ona stiže na konzole već sljedeći tjedan. Na PC-ju je zakrpa prisutna već neko vrijeme i od tada nije bilo žalbi na dugo čekanje u lobbyjima.

Popravili su i osjetljivost na kontrolerima, pa će tako igrači na konzolama definitivno odahnuti što se tiče igranja sa specifičnim klasama. Aktivno se radi i na samom balansu, iako na blogu tvrde da igra i nije toliko disbalansirana kao što to spočitavaju igrači.

Najavljena je nova mapa, novi community challenge i brojni drugi dodaci koji dolaze potpuno besplatno za sve igrače u sklopu nulte sezone.

Možemo reći kako su nakon samo 2 tjedna od izlaska developeri uspjeli zakrpati brojne ključne nedostatke. Ono što nam tek slijedi prema najavama definitivno zvuči uzbudljivo. Jeste li zaigrali Hood: Outlaws & Legends?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano