Vijesti

Horizon Forbidden West mogao bi dobiti prikaz ekspanzije na The Game Awardsu

Pouzdani leaker The Snitch dosad nijednom nije pogriješio, a trend otkrivanja vijesti iz gaming industrije nastavio je novom zagonetkom. Čini se, vezanom uz Horizon Forbidden West.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova zagonetka otkriva kartu s jugozapadnim saveznim državama SAD-a koje tvore područje gdje se otprilike odvija radnja Horizon Forbidden Westa. Pretpostavlja se The Snitch sugerira novu lokaciju, a jedna takva je Burning Shores koji se u igri spominje kao južno područje, ali zasad ne postoji na mapi.

Trenutno, kada igrač odluči otići na jug, igra ga vrati natrag, pa se pretpostavlja da će se upravo tamo otvoriti put prema novoj lokaciji. Tom Henderson na Insider Gamingu dodaje da Guerilla planira ekspanziju za travanj iduće godine, što nam se čini sasvim izvjesno.

U noći s četvrtka na petak održava se The Game Awards dodjela nagrada te su najavljeni brojni novi prikazi igara i svjetske premijere. Samo kažemo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano