Vijesti

Horizon Forbidden West neće imati više završetaka

Narativni direktor Benjamin McCaw je za talijanski Everyeye progovorio o kompleksnosti priče te otkrio nekoliko relativno bitnih detalja.

Radnja se odvija 6 mjeseci poslije kraja prve igre. Crvena kuga širi se svijetom, a sama priča će se pritom dotaknuti danas aktualnih tema poput klimatskih promjena i slično, a koje će se manifestirati u obliku divljih oluja (jednu smo imali prilike vidjeti u trailerima).

“Izbori sa snažnim posljedicama”

Baš poput Zero Dawna, tako ni Forbidden West neće imati više završetaka. Ipak, tokom igre nešto će se pitati i igrače. “U nekoliko navrata bit će prilično snažnih moralnih izbora, a koji će imati iznimno snažne posljedice”, objasnio je McCaw.

Kako bilo, posljedice će vjerojatno imati utjecaj na razvoj i poredak nekih budućih questova, ali kraj je samo jedan. Kako kaže narativni direktor – “jak i upečatljiv”.

Horizon Forbidden West igramo od 18. 2. na PS4 i PS5. Čuvajte se spoilera, jer igra je već procurila u neželjene ruke.

Podrži FFA

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close