Vijesti

Horizon Zero Dawn na PC-ju je najbolja verzija igre, ovako to izgleda u 4K i 60 FPS-a s ostalim blagodatima

Barem dok isto ovo ne bude potvrđeno za PlayStation 5, Guerilla je u novom traileru za PC verziju Horizon Zero Dawna pokazala zašto će to biti najbolja verzija igre dosad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, za one koji imaju sposobna računala. A takvih bi trebalo biti mnogo jer preporučeni zahtjevi i nisu odveć strogi, budući da vam za visoke detalje i 60 FPS-a na 1080p rezoluciji treba tek GTX 1060 (6 GB) ili AMD-ov ekvivalent RX 580 (8 GB).

Horizon Zero Dawn na PC-ju ne izgleda kao nešto van ovog svijeta budući da se radi tek o nadograđenoj PS4 verziji iz 2017., ali u 4K rezoluciji i 60 FPS-a izgleda zaista primamljivo i PC igrači će uživati u najboljoj igri 2017. godine. Sigurno će uživati i oni koji ponavljaju gradivo s PS4.

Najveće iznenađenje iz posebnog videa u kojem su prikazane sve mogućnosti PC verzije je FOV slider za kojeg su tek par mjeseci ranije iz Guerille tvrdili kako ga neće biti. Osim te postavke, PC verziju čekaju 4K teksture, framerate do 60 sličica u sekundi, dinamično bilje, podrška za ultra-wide monitore, HDR, naprednije refleksije (ne ray tracing), podrška za kontrolere… Horizon Zero Dawn na Steamu i Epic Gamesu igramo od 7. 8. ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano