Vijesti

Horizon Zero Dawn se na PC-ju prodaje poput The Witchera 3 na izlasku

Analitička kuća SuperData analizirala je izlazak Horizon Zero Dawna, bivše PS4 ekskluzive, a od prije 2 mjeseca multiplatform igre koja se, unatoč tehničkim problemima prodaje jako dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako SuperData javlja kako se Horizon Zero Dawn nakon prvih mjesec dana prodao u 716 tisuća digitalnih primjeraka što je, kako kažu, skoro pa isto kao što se svojevremeno 2015. prodavao The Witcher 3: Wild Hunt. Ne znamo točno u koliko primjeraka u istom razdoblju na PC-ju se prodao The Witcher 3, ali pronašli smo konkretan podatak od 214 tisuća primjeraka nakon dva tjedna prodaje.

Horizon Zero Dawn imao je 50% bolji launch od jedne druge bivše PS4 ekskluzive – Death Strandinga.

Što se događa s PC verzijom?

Guerilla Games već u prva dva tjedna ispravila je goruće tehničke probleme, a jučer je izdana i najnovija 1.06 nadogradnja koja konačno Alloy usmjerava tamo gdje treba ići. Dosad se kretala pod blagim kutom prema poziciji gdje je kamera okrenuta.

Ako niste mogli dosad igrati Horizon na PC-ju zbog crasheva, moguće je da ćete od sad to moći. Detektirano je i popravljeno još nekoliko sitnica koje su ih izazivale.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano