Vijesti

Horizon Zero Dawn za PC se pojavio na Amazonu

Već neko vrijeme se šuška o tome kako će nakon Death Strandinga na PC doći i jedna first party Sonyjeva ekskluziva, a nakon što je prošli mjesec poznati Kotakuov urednik Jason Schreier javio kako je to saznao iz pouzdanih izvora sve skupa je još više dobilo na važnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je, dva dana uoči godišnjice izlaska, Horizon Zero Dawn uvršten na francuski Amazon. Kao što možete vidjeti ovdje, stranica je još uvijek prazna i tek čeka da se popuni, ali jasno je naveden Sony kao izdavač.

Stranica igre na Amazonu.

Obično kada bi nešto na ovakav način završilo na Amazonu, par dana bi se to ispostavilo točnim. Pa je prilično izvjesno očekivati Sonyjevu službenu objavu jako skoro, možda već i na rođendan igre za dva dana.

I sada kada je Horizon Zero Dawn za PC praktički potvrđena stvar, urednik Kotakua je ranije sugerirao kako to nije jedina PS4 ekskluziva koja bi trebala doći na PC. Idući će vjerojatno biti God of War.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano