Vijesti

I Kojima najavljuje otkrivanje nove igre za The Game Awards: “Započnite novo putovanje”

Hideo Kojima već nekoliko mjeseci zagonetno najavljuje svoju novi projekt. Otkrivena je glumica Elle Fanning kao jedan od likova u novoj igri, a sada, uoči The Game Awards ceremonije, Kojima je objavio sliku s nekoliko zagonetnih simbola i misterioznom porukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Započnite novo putovanje”, navodi uz tri simbola, od kojih je jedan, onaj srednji, poznat iz prethodnih teasova. Drugi simbol je logo fiktivne kompanije Automated Public Assistance Company (APAC), a treći prikazuje nekakvu mutiranu beštiju s pipcima hobotnice.

Bilo bi suludo uopće teorizirati smisao simbola, ali ako baš trebamo napisati nešto, vjerujemo da se radi o nastavku Death Strandinga 2. Podsjećamo, Kojima usporedo radi na još najmanje jednoj igri, ekskluzivi za Xbox koja će se snažno oslanjati na gotovo neograničenu procesorsku snagu Microsoftovih Azure servera.

Podsjećamo, Kojima je veliki prijatelj s Geoffom Keighleyjem, voditeljem The Game Awardsa, a u nekom obliku u ovom ili onom obliku sudjelovao je u sedam od osam dosadašnjih ceremonija.

Povezano