Vijesti

Iduća ekspanzija za The Division 2 odgođena za 2025., a 2024. rezervirana je za korjenite promjene

Ubisoft je u rujnu potvrdio razvoj The Divisiona 3, besplatni Herthland izlazi negdje početkom iduće godine, tako negdje će i mobilni Resurgence, ali usprkos novim igrama The Division 2 i dalje ide snažno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda je nova velika ekspanzija za D2 odgođena do 2025., u 2024. Massive Entertainment planira niz preinaka i poboljšanja s fokusom na tri ključne točke – stabilnost, iskustvo igranja i nadogradnje gameplaya. Kreativni direktor Yannick Banchereau u video obraćanju navodi na tisuće popravaka bugova kako bi se poboljšalo PvP iskustvo igranja te obećava kako niti jedan element igre neće biti pošteđen.

Balansne promjene stižu i u expertize.

Velike preinake igre Ubisoft sumira u tzv. Project Resolve, a u ovom poduhvatu, osobito u PvE djelu, Massiveu će asistirati Ubisoftov studio iz Bukurešta. Rumunji kao prioritet navode balans oružja i klasa, a plan je učiniti i Global Eventove zabavnijima i “isplativijima”. Preinake idu i ka lootu koji će se bolje skalirati s obzirom na težinu igranja, a većinu promjena moći ćete isprobati već ovog tjedna.

Project Resolve bit će dostupan za testiranje na PC-u od petka 15. 12. do ponedjeljka 18. 12. Iduće testiranje zakazano je sredinom siječnja 2024., a konačan izlazak uslijedit će početkom Vanguard sezone u veljači. Tokom godine nastavit će se balansiranja i korjenite promjene, a unatoč novim The Division iskustvima, jasno je kako dvojka ne ide nigdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano