Vijesti

Ubisoft kažnjava igrače zbog buga u The Divisionu 2

The Division 2 početkom ožujka ušao je u svoju petu godinu aktivnog postojanja. Ubisoft, kakav je, nastavio je izdavati novi sadržaj, nove sezone slijedile su jedna za drugom, međutim, ova posljednja s novim modom Descent ima problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa sa samim modom, Divisionov pokušaj izvedbe valova neprijatelja pokazao se prilično uspješnim, međutim, od samog izlaska početkom lipnja u Descentu je postojao ozbiljan bug. Igrači su se mogli preko Ubisoft Connecta u bilo kojem trenutku spojiti na igrače u Descentu, bez obzira koliko daleko su napredovali u modu, a potom pokupiti sav zarađeni XP, premda mu nisu pridonijeli kroz igranje.

To je trajalo tjednima, a sada kada se Ubisoft konačno sjetio zakrpati problem, odlučio je sankcionirati sve one koji su ijednom iskoristili propust.

“U skladu s našim uvjetima korištenja, izreći ćemo odgovarajuće kazne igračima koji su se okoristili”, napisao je razvojni tim u obraćanju igračima. Svima koji su ilegalno stekli XP, on će se poništiti, a počinitelji će se kazniti zabranom igranja. Oni kojima je ovo prvi prekršaj, dobit će 2 tjedna zabrane igranja, a ponavljači i više.

I dok poništavanje XP-a nikome nije sporno, internet se pobunio protiv kažnjavanja. Umjesto da kažnjava igrače, Ubisoft bi se trebao pobrinuti da izbacuje sadržaj bez velikih grešaka. Budući da se za exploit znalo tjednima, ako se već nije popravio, mod se trebao ugasiti dok se problem ne ukloni, smatraju brojni igrači. “Ovo je razlog zašto već godinama ne igram The Division. Ako imaš bugove, nemoj kažnjavati igrače za iskorištavanje istih”, napisao je urednik The Vergea Tom Warren.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano