Vijesti

The Game Awards obećava spektakularne prikaze preko 50 igara

Po starom dobrom običaju, idući mjesec bit će praznik za sve ljubitelje igara. Geoff Keighley ponovno priprema pravi spektakl. Već danima na Twitteru čitamo njegove teasere i sasvim je sigurno da će ovogodišnja The Game Awards priredba biti najveća i najbolja dosad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Geoff je jučer objavio da nas očekuje prikaz više od 50 igara među kojima će biti dvoznamenkasti broj svjetskih premijera i velikih ekskluziva. Također ćemo vidjeti hrpu gameplay prikaza za igre koje su najavljene, a dosad o njima nismo previše znali.

Glazbeno-vizualni spektakl

Posebno nas veseli posljednji tweet gdje tvrdi da ćemo vidjeti što next-gen može i kako izgledaju next-gen igre. Pretpostavljamo da ćemo vidjeti gameplay prikaze iz naslova rađenih u Unreal Engineu 5.

Posljednjih godina smo gledali spektakularne priredbe prepune odličnih najava, prikaza igara i fantastične glazbe, stoga jedva čekamo taj 9. 12. I ove godine na pozornici će zbivanja popratiti orkestar s preko stotinu glazbenika, a sve to će se prenositi uživo streamom do milijuna gamera diljem svijeta.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano