Vijesti

Igra Life by You, ubojica Simsa, odgođena je do proljeća iduće godine

Kada je najavljen početkom proljeća, Paradoxov ambiciozni Life by You odmah smo prozvali ubojicom Simsa. Premda se u najavi vidjelo kako je igra tek u ranoj tehničkoj fazi, impresioniralo nas je što sve obećava, a to je, da sumiramo – evolucija Simsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto na komadiću plota, simulacija života će se u realnom vremenu odvijati na čitavoj mapi. Developeri Life by You opisuju kao pravo igralište, uz potencijalno neograničeno komplikacija, ali bez ikakvih ograničenja. Kako se igra trebali smo isprobati iz prve ruke već početkom rujna ove godine, ali stigla je odgoda.

Developeri su zamolili za još vremena kako bi se pozabavili s peglanjem onoga što smo najviše kritizirali – vizuale i animacije. Izlazak Life by You u early accessu prolongiran je za 5. 3. iduće godine, a dodatnih pola godine uložit će i u alate za modiranje te u fino tuniranje gameplaya. Pritom, za razliku od nekih drugih pokušaja, ova igra nije fejk i developeri su prilično transparentni s tjednim izvještajima koje možete pratiti na službenom Youtube kanalu.

Inače, u ovom velikom dvoboju budućnosti nešto će se pitati i EA. Novi The Sims također bit će evolucija svega dosad, ali više u tehničkom i socijalnom smislu. Naime, igrat će se na svim platformama i prebacivat će se u realnom vremenu između njih, a veliki fokus postavljen je i na interakciju između igrača.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano