Igra s PS5 prezentacije koja je napravila najveći odjek dobila je 30 minuta gameplaya

Igra koja je na prvoj PlayStation 5 prezentaciji u lipnju napravila najveći odjek na internetu konačno je prikazana u svojem pravom izdanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bugsnax je odjeknuo svijetom više kao reakcija na relativno lošu PS5 prezentaciju, da bi ga s vremenom čak počeli simpatizirati. I ne izgleda loše, makar ovo definitivno nije igra koja će demonstrirati snagu novih konzola. Kako bi rekao jedan član foruma – Sony je, igrat će se!

Ipak nije Sony, ali je PS ekskluziva. U biti nije ni prava ekskluziva, ali je konzolaška ekskluziva i Bugsnax 12. 11. stiže na PC, PS4 i PS5. Sony je platio za ovo. Neka vam to slegne.

Sprdačinu na stranu. Bugsnax ne izgleda loše. Dapače, izgleda zabavno, a ispod simpatične vanjštine skriva se relativno kompleksan gameplay za jednu avanturu ovog tipa. Kao novinaru zadatak nam je na zabačenom istraživati Bugsnaxove, kukce koji, kad se pojedu transformiraju otočane u hranu.

Iz nekog razloga otočani žele transformirati vlastite udove u hranu, a jezgra igre je ustvari lov na kukce od kojih svaki predstavlja zagonetku ili puzlu. Kako pomažemo stanovnicima loviti kukce, tako se usporedo razvija i otok, a bit će zgodno vidjeti hoćemo li na tom polju imati više utjecaja. Kako bilo, Gamespot donosi 30 minuta misterioznog gameplaya.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS