Vijesti

Igrači napadaju pjevačicu zbog Burning Shores ekspanzije za HFW. “Bog ti neće oprostiti”

Nedavno objavljena ekspanzija Burning Shores za Horizon Forbidden West utrla je put za nastavak Aloyine avanture, međutim, više od potvrde razvoja treće Horizon igre odjeknula je Aloyina prva ozbiljnija romansa u serijalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UPOZORENJE: Spoileri u nastavku teksta, nemojte čitati ako planirate odigrati ekspanziju

Baš poput znanstvenice Elisabet po kojoj je Aloy stvorena, pri kraju Burning Shores ekspanzije ispostavilo se kako je Aloy gay. Poljubac koji je realizirala sa Seykom navela je brojne igrače, i još više onih koji to nisu, na bombardiranje Metacritica lošim ocjenama, međutim, bijes skupine ljudi nastavio se i izvan granica manipulacije brojkama.

Naime, pjevačica, odnosno, bolje rečeno, vokalistica Julie Elven, čija vokalna izvedba je popratila poljubac Aloy i Seyke, na Twitteru je otkrila brojne “ljute poruke” onih koji sebe nazivaju fanovima.

Kako kažu, inbox su joj zatrpali emojima koji povraćaju, optužbama kako je uništila Horizon te kako promovira LGBTQ propagandu, a sve zato što je vokalno popratila orkestralnu pozadinsku glazbu. “Bog ti oprostiti” jedna je od najmaštovitijih poruka, a srećom, ovog puta nema prijetnji smrću.

Ipak, Julie kaže kako pozitivni komentari nadilaze negativne. Pjevačica osobno smatra kako romansa Aloy i Seyke ima smisla po pitanju razvoja priče, te je ponosna što može biti dijelom Horizon univerzuma.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano