Vijesti

Igrači negativno ocjenjuju Star Wars Jedi: Survivor na Steamu. Respawn obećao popraviti probleme

Još nakon prvih recenzija u četvrtak bilo je jasno kako Star Wars Jedi: Survivor pati od tehničkih problema. Premda isto vrijedi za sve platforme, nekako na PC-ju je situacija najgora, a kada vam kažemo da se čak ni na najbržim procesorima i grafičkim karticama današnjice Jedi: Survivor ne izvodi kako treba, sve vam je jasno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer, po izlasku igre, mase igrača su se na isto požalili na Steamu. Premda je po EA i Respawn krenulo jako loše, najviše s “mostly negative” ocjenama igrača, danas, dan nakon launcha, trend ocjenjivanja se stabilizirao, te je Jedi: Survivor trenutno u “mixed” statusu s 53% negativnih ocjena.

Baš kao i na našem forumu, igrači zamjeraju loše performanse, stuttering, kašnjenje s učitavanjem tekstura, loading ekrane iza kojih se ne učitava ništa… Iako, mnogi će reći, igrivo je, može se igrati, međutim, je li to zaista iskustvo kakvo želite imati sa Star Wars igrom koja zapravo ima što pokazati s gameplay i story strane?

Priopćenjem se oglasio i Respawn studio, koji je sada svjestan da Jedi: Survivor “jednom postotku igrača” nije na razini na kojoj bi trebao biti na PC-ju. Upozorava da oni s najjačim konfiguracijama ne bi trebali igrati na Windowsu 10 te poručuju kako nema straha, rade na rješenjima koja bi trebala brzo donijeti rezultate.

“Hvala na razumijevanju i ispričavamo se onima koji su doživjeli probleme”, zaključuje priopćenje Respawn. Priopćenje u kojem ni jednom riječi ne spominje konzole, gdje također ima problema.

Igra

Povezano