Vijesti

Popularan kreator upozorava na poteškoće sa Star Wars Jedi: Survivorom na PC-ju

Baš kao što postoje bolji i lošiji mediji, postoje i kreatori koje ismijavamo, ali Skill Up je definitivno jedan od onih čije mišljenje se gotovo pa univerzalno cijeni. I dok se većina recenzenata Star Wars Jedi: Survivora u recenzijama fokusirala na PS5 verziju, koja ima tehničkih problema, Survivor je, izgleda, još problematičniji na PC-ju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poput desetine drugih, Skill Up se slaže da je Survivor dobra igra sa sjajnom pričom koju vrijedi odigrati, međutim, apelira na upitne performanse čak i na najsnažnijim konfiguracijama. “Ako možete, izbjegnite igrati na PC-ju”, upozorava.

Star Wars Jedi: Survivor se muči održati 40 FPS-a na RTX 2080ti, a čak ni RTX 4090 nije sposoban održati stabilnih 60 FPS-a, kaže. Upozorava i na bugove sa zvukom te predlaže pričekati s kupnjom, prije nego što postane jasno koliko toga će popraviti day one zakrpa.

Na isto upozorava i PC Gamer u svojoj recenziji. Igranje s postavkama, čini se, ne utječe na performanse, FSR 2.0 kao jedini izbor za upscale ne pridonosi ničim, a znatno pogoršava vizuale, pogotovo izgled glavnog lika. Dobra vijest za fanove je da, performansama unatoč, svi smatraju da je Survivor jako dobra igra. Samo, eto, prije igranja preporučuju čekanje dok se ne ispeglaju tehnički problemi.

Star Wars Jedi: Survivor izlazi sutra, u petak 28. 4. za PC, PS5 i XSX/S, a naš pregled svjetskih recenzija pronađite ovdje.

Igra

Povezano