Vijesti

Igrači skužili kako doslovno zalijepiti loptu na nogu u EA Sports FC

U 30-ak godina igranja virtualnih nogometa još niste doživjeli bug poput ovoga u EA Sports FC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, tjednima nakon izlaska igrači su otkrili da tzv. “calf dribble” finesa, ona u kojoj virtualni igrač posprema loptu između potkoljenice i bedra, doslovno lijepi loptu za nogu. Potom vam je samo preostalo učiniti ono o čemu ste oduvijek maštali kao djeca – ušetati takvi u gol.

Među igračima prigodno nazvan Calf Dribble Glitch, potez se brzo raširio internetom, pa se prekjučer doimalo kako ga koriste baš svi igrači u Ultimate Team modovima. Nije trebalo puno vremena prije nego li je internet izgorio od bijesa, međutim, spora reakcija EA Sportsa samo je dodala ulje na vatru.

Otprilike dan i pol kasnije, dakle tek noćas, EA je shvatio kako se glitch najčešće događa uz korištenje Trickster+ stila igranja u Ultimate Teamu, pa ga je uklonio iz igre. Prekasno, smatraju igrači, jer šteta je već učinjena. Osobito u FUT Champions Weekend ligi u kojoj su jučer čitavi dan dominirali oni koji varaju.

Snimke glitcha pogledajte ispod.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano