Vijesti

Igrači su odabrali: Genshin Impact je najbolja igra prošlog mjeseca ispred Avengersa i THPS remakea

Besplatni RPG iz Kine koji je zaludio forumaše i milijune igrača diljem svijeta senzacionalno postiže nevjerojatne brojke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Genshin Impact samo dva tjedna nakon izlaska na PS4, PC i mobitelima zaradio je preko 50 milijuna dolara, a samo na mobitelima igra ga preko 11 milijuna igrača. Na PS4 se brojka aktivnih igrača procjenjuje na nekoliko milijuna, a budući da Genshin Impact nije ni na Steamu ni na Epic Gamesu neke konkretnije brojke za PC nemamo.

Kako bilo, zanimljiv je podatak da su PlayStation igrači kao najbolju igru u rujnu izabrali Genshin Impact. Odabrali su ga ispred Avengersa i Tony Hawk remakeova, NBA 2K21, WRC 9 i ostalih igara. Jest da je ponuda prošli mjesec bila mlaka, ali odabir kineske besplatne igre govori jako puno toga.

Prije svega da se pomalo otvaramo i kineskom tržištu koje izbacuje i izbacivat će sve kvalitetnije igre. Već krajem mjeseca izlazi Xuan-Yuan Sword VII koji izgleda bolje nego većina igara u posljednje vrijeme. Ne zaboravimo ni Black Myth: Wu Kong koji je ostavio zasad najbolje next-gen impresije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano