Igraći svijet ne prestaje pričati o Apex Legendsu, igra duplo igranija i gledanija od Fortnitea i svih drugih igara

Ne trebate biti BR igrač, da biste uživali u igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nismo ovo nikako očekivali. Tko je očekivao da će uz nedavno izašle Ace Combat 7, Resident Evil 2 Remake, Kingdom Hearts 3 i nadolazeće Anthem, Far Cry New Dawn, Metro Exodus, svijet pričati o Apex Legends igri? Do nedjelje nismo znali niti da postoji, a Apex Legends je preplavio igraću scenu u samo par sati. I ne, nije instant hit igra koja je tu samo kratko, već je jasno da je o novoj igri čije ćete ime još dugo vremena slušati. 

Igraći svijet oduševljen igrom

Staro i mlado, igrači koji inače ne vole battle royale žanr, svi pričaju o ovoj igri. Svi ističu inovacije koja je donijela ova igra u copy-paste žanr i jako bitno – radi od prvog trenutka. Dakle, nisu se serveri srušili, nema problema s igrom, a mehanika igranja je odlična. Igra ima različitih 8 klasa, mapa je predivno dizajnirana i igra je jednostavno igriva. Daleko je najgledanija igra na svim servesima, a igraju je sve velike i male face igraće industrije. I svu su oduševljeni jer Respawn zna radti igre.

Gledanost igara sinoć

Gledanost jutros

Iz priloženih slika možete vidjeti da je Apex trenutno daleko najigranija igra. Naravno da će brojke pasti kad malo hype prođe, ali igra nije prolazni trend. Na Twitteru i drugim socijalnim mrežama upravo je Apex Legends glavna tema, a znate i sami kad influenceri i veliki igrači prošire vijesti da to ima ogroman utjecaj na igrače.

Igru igraju sve velike face igraće industrije i svi pišu pozitivno tako da je svima jasno da smo sinoć u 21 sat dobili baš ozbiljnog konkurenta sličnim igrama. Mislim da je Apex pogrešno direktno uspoređivati s Fortniteom ili PUBG-om budući da donosi toliko inovacija i promjena u žanr i nije isti kao te dvije igre. Osobno je ovo više Overwatch u BR žanru.