Vijesti

Igrači u Aziji koji su kupovali PS+ na popustu moraju nadoplatiti razliku za nove razrede Plusa

I dok je osnovni PlayStation Plus identičan cijenom i mogućnostima novom PS+ Essentialu, Extra razred također je identičan uskoro ugašenom PS Nowu. Svi s PS Now pretplatama automatski će se prebaciti na PS+ Extra, međutim, ako ste već PlayStation Plus pretplatnik, možete nadoplatiti razliku i prebaciti svoju pretplatu na PS+ Extra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada se saznalo za mogućnost konverzije s običnog Plusa na Extru, mnogi su pohrlili kupovati pretplate koje se s popustima nude diljem interneta. Sony je tada privremeno zabranio nadodavanje novih pretplata, a sada je jasno i zašto.

Prvo nadoplati razliku popusta, pa razliku za Extru

Naime, neki igrači iz Azije, dok se to moglo, kupovali su PS+ pretplate na popustu i sada kada se žele prebaciti na skuplji Extra razred, osim regularne nadoplate Sony navodno zahtjeva i nadoplatu u iznosu popusta ranije ostvarenog kupovinom PS Plusa. “Morate nadoplatiti do pune, standardne cijene PS+ i tek onda možete nadoplatiti za Extra”, jednom igraču poručili su iz korisničke podrške. Dakle, ako ste kupili PS+ kada je bio na popustu od 50%, morate nadoplatiti preostalih 50% kako biste uopće imali mogućnost nadograditi na Extra.

ffa anketa

Hoćete li se pretplatiti na neki od tri razreda PlayStation Plusa?

  • Da, hoću (ostat ću) na Essential (sadašnji PS+) 31%
  • Ne 27%
  • Da, hoću na Extra 25%
  • Da, hoću na Deluxe/Premium 17%
Hvala ti 🎉

Također, ako imate aktivnih dvije godine PlayStation Plusa, nemoguće je nadograditi na samo jednu godinu Extre. Igrači iz Azije su bijesni, a tek treba vidjeti hoće li se slične politike Sony držati i na zapadu. Čisto za usporedbu, još uvijek možete kupiti 3 godine Xbox Live Golda, pa ga za nadoplatu od samo dolara pretvoriti u 3 godine Game Pass Ultimatea.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano