Vijesti

Igrat ćemo Yakuza: Like a Dragon u 11. mj., a tu su i next-gen verzije

Yakuza: Like a Dragon dolazi na PlayStation 5 na zapadu; najavljeno je nakon najave za već poznati launch za Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One i PC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PlayStation 4, Xbox One, te PC (SteamHumble Store i Microsoft Store) očekuju svoju verziju u 11.mj ove godine. Xbox Series X verzija izlazi kao day one igra pri izlasku konzole, dok će PlayStation 5 malo pričekati.

Zanimljivo je kako poznati pouzdani leaker navodi da je igra vani 13.11., a ako povežemo to s činjenicom da je to i XSX launch naslov, možda smo na tragu datuma izlaska nove Microsoftove konzole (a tu je i Microsoft Store link):

Što se Xbox verzija tiče, podržavat će “Smart Delivery” sistem koji će omogućiti kupcima da igru kupe samo jednom – kako bi je igrali na Xboxu One ili Xbox Series X-u. Planovi se kuju i za PS5, ali bit će najavljeni nešto kasnije.

Ako vas zanimaju brojne verzije u kojima je igru moguće kupiti, pomozite si sa službenom stranicom (Steelbooka će biti!):
https://likeadragon.sega.com/home.html

Sega je objavila i engleski voice cast:

  • Kaiji Tang kao Ichiban Kasuga, protagonist cijele priče.
  • George Takei kao Masumi Arakawa, patriarh Arakawa klana.
  • Andrew Morgado kaoKoichi Adachi, bivši policajac u potrazi za istinom.
  • Greg Chun kao Yu Nanba, bivša medicinska sestra i
  • Elizabeth Maxwell kao Saeko Mukoda, hostesa u baru.

Nemam pojma za pola ovih s liste, ali jedva čekan novu JRPG Yakuzu!

I naravno, trailer…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano