Imamo hrpu novih Ghost of Tsushima gameplay detalja i zaista su fantastični

Kao papagaji ponavljamo cijelo vrijeme – The Last of Us Part II, Ghost of Tsushima. The Last of Us Part II, Ghost of Tsushima…dalje sami nastavite niz. Ovo su dvije igre, odnosno ekskluzive koje će obilježiti ovu PlayStation 4 godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Tsushimi zapravo još uvijek znamo jako malo što je možda i jako dobra vijest, jer nakon The Last of Us Part II leaka, mnogima je uništena radost igranja.

S druge strane, jučer se na ResetEri pojavio zaista detaljan post koji objedinjuje sve podatke iz trailera, intervjua i raznih članaka koji su bili manje poznati javnosti, a koji nisu nikakav clickbait.

Kad pročitate sve ovo, zaista imate dojam da nas čeka jedna epska igra. Neke od detalja smo znali, ali mnogo toga zaista nismo. Uživajte u čitanju.

Open world svijet igre

Borba

Kao što znate, Ghost of Tsushima izlazi 17. srpnja, a još uvijek nismo zapravo vidjeli poduži i konkretan gameplay. Zasad sve zvuči i više nego fantastično, a vidjeli smo da i sama igra izgleda fantastično.

Vjerujemo da će Sucker Punch i Sony prije 17.7. pokazati detaljniji gameplay igre, ali nekako ne sumnjamo u igru. Jedva čekamo.