Vijesti

Imate li i vi problem s driftanjem PS5 kontrolera?

Nakon jučerašnjeg povećeg teksta na Kotakuu o navodnom driftu DualSense kontrolera, diljem interneta su se počeli javljati ljudi sa sličnim problemima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kotaku je prenio iskustva nekolicine PS5 igrača koji tvrde da njihovi kontroleri samostalno pomiču kameru u jednu stranu. Baš kao što je to slučaj s Nintendo Switch kontrolerima, gdje je problem toliko raširen da su pokrenute masivne tužbe protiv Nintenda, a Europska Unija ozbiljno razmatra što napraviti.

Moramo priznati kako se s istim problemom još nitko od nas u redakciji nije suočio, a koliko vidimo ne žali se ni ekipa na forumu. Što vjerojatno znači da, barem zasad, driftanje na PS5 još uvijek nije dostiglo razine onoga na Nintendu Switchu.

Kotaku je u razgovoru s predstavnikom iz Sonyja stigao do informacije kako je driftanje DualSense kontrolera pokriveno unutar jamstva konzole. Što znači da će vam Sony ponuditi novi kontroler ili popraviti vaš sadašnji. Jeste li imali slična, loša iskustva?

ffa anketa

Jeste li se susreli s driftanjem DualSense kontrolera?

  • Ne 68%
  • Da 32%
Hvala ti 🎉

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano