Vijesti

Insomniac ima važnu poruku uoči izlaska Marvel’s Spider-Mana 2

Mi smo ga već odigrali, točnije, odigrao ga je Filip (/u/Flipper) i složio se s ostatkom drugih recenzenata diljem svijeta kako je Marvel’s Spider-Man 2 jedna od najboljih igara ove godine i jedna od najvećih superherojskih ikad. Kao i na FFA, tako i prosječna ocjena svih drugih recenzija iznosi izrazito visokih 91, a uoči izlaska Insomniac želi i da svi drugi igrači imaju najbolje moguće iskustvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva bitna poruka danas Sonyjevog najboljeg razvojnog studija je ta da se pričuvate spoilera koji već neko vrijeme kruže internetom. Ni u približnoj količini kao što je to bio slučaj s The Last of Us Part II, ali priča je bitan aspekt novog Spider-Man naslova, stoga ostanite oprezni. Naša recenzija nema spoilera.

Preuzmite update

Iduća bitna poruka ide kupcima fizičke verzije igre, a koji bi možda mogli propustiti skinuti najnoviju zakrpu. Kao i druge Sonyjeve igre, tako i Marvel’s Spider-Man 2 u cijelosti stiže na disku bez potrebe za dodatnim preuzimanjem, pa postoje brojni igrači koji uopće nemaju potrebu spajanja na internet. I dok se radi o jako dobrom iskustvu i bez day one zakrpe, Insomniac preporuča zakrpu s brojnim poboljšanjima igre koje je u međuvremenu implementirao, a tiču se u velikoj većini samog početka igre koji je baš bombastičan i prepun akcije.

Kako biste bili sigurni da igrate na najnovijoj verziji igre, pokrenite proces ažuriranja ručno. Na ikoni igre u meniju pritisnite Options, a potom odaberite Check for updates, što će osigurati preuzimanje u slučaju da sistem to nije odradio automatski.

Kupci digitalne verzije igre ne trebaju brinuti. Preuzimanjem igre automatski će se u istom paketu preuzeti i sva ažuriranja.

Igra

Povezano