Vijesti

Insomniac je još jednom potvrdio kako Spider-Man 2 izlazi na jesen: “Kuha se i miriše dobro”

U nedostatku konkretnijih informacija za jednu od najiščekivanijih igara ove godine, zanimljivo nam je pratiti komunikaciju Insomniac studija s fanovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda Sony i Insomniac svakih nekoliko tjedana iznova ponavljaju kako Spider-Man 2 za PS5 planiraju izdati u jesen ove godine, brojne igrače, pa i nas, brine izostanak bilo kakvog konkretnijeg prikaza. Podsjećamo, Spider-Man 2 najavljen je još prije 2 godine, trebao bi izaći za 5-8 mjeseci, a osim uvodnog teasera ne znamo apsolutno ništa o igri.

Zbog toga Insomniac često napadaju na društvenim mrežama. Igrači su skeptični, poučeni iskustvom s drugim igrama oprezni su po pitanju izlaska novog Spider-Mana, međutim, Insomniac ponovno odgovara isto. Nedvosmisleno – “jesen 2023!”. A potom od igrača traži dodatno vrijeme. “U kuhinji smo, kuha se i dobro miriše, ali samo tražimo još malo strpljenja”, napisao je Insomniac.

Prvi veliki prikaz Spider-Mana dva mogli bismo dobiti negdje u lipnju, za kada Sony navodno priprema veliku prezentaciju svojih novih igara.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano