Vijesti

Insomniac je popravio grešku koja je mnogim Spider-Man PS5 vlasnicima “ubijala” konzolu

Nije tajna da je PS5 odlična konzola, ali također nije nikakva tajna da PS5 na launchu ima podosta dječjih problema koji uzrokuju smrzavanja konzole, rušenje igara i slične softverske probleme koje će Sony ispeglati u budućim nadogradnjama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od igara koja je do jučer također imala problema s rušenjem kada stavite PS5 u rest mode je Spider-Man Remastered. Događalo se često da se igra sruši ili jednostavno zablokira što znači da su igrači bili prilično bespomoćni. Kod smrzavanja igre ponekad je bilo potrebno konzolu gasiti na silu što naravno da nije dobro.

Insomniac je na sreću riješio navedeni problem tako da od sada možete igrati Marvel’s Spider-Man Remastered bez straha da će se igra ili konzola smrznuti.

Došao je i transfer save fileova s PS4 verzije igre

Još jedna dobra stvar koju je sinoćnji update donio je mogućnost prebacivanja save fileova s PS4 verzije igre na PS5 verziju. Dakle, sada možete čitav svoj napredak iz originalnog Spider-Mana prebaciti na Spider-Man Remastered koji je dostupan isključivo za PS5 i to ako ste kupili Ultimate Edition Miles Moralesa.

Da biste prebacili save fileove s PS4 na PS5 verziju potrebno je ažurirati igru na PS4 konzoli. Kad ste to napravili, uđete u igru na PS4 i u izborniku stisnete R1 kako biste uploadali save file. Zatim odete na PS5 i pokrenete PS5 verziju Spider-Man Remastereda i također stisnete u izborniku igre R1 kako biste skinuli vašu save poziciju s PS4 verzije.

Ako ste igru platinirali na PS4 konzoli, automatski ćete povući sve trofeje i na PS5 verziju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano