Vijesti

Insomniac potvrdio s kojim Spider-Manom ide dalje

Nakon što im je prvo dodijelio vlastite igre, a potom ih spojio u Marvel’s Spider-Manu 2, Insomniac je, čini se, odlučio s kojim Spider-Manom će nastaviti graditi svoj Marvelov univerzum. Ako niste igrali Spider-Man 2, preporučujemo zaobići nastavak teksta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iduća Spider-Man igra najvjerojatnije se neće ponovno igrati s dva Spider-Mana, natuknuo je narativni direktor Ben Arfmann za Gizmodo. Centralnu ulogu će, kaže, preuzeti Miles Morales, koji je u dvojci pokazao da je sposoban preuzeti teret na sebe.

“To je bilo super u pisanju priče za dva Spider-Mana. Obojica su snažni, a kada jedan potone, drugi može preuzeti stvari. Prilično rano u pisanju priče shvatili smo da želimo taj trenutak u kojem će jedan drugome predati uzde”, ispričao je Arfmann. “Kako smo priču dodatno razvijali, to se činilo sve ispravnijim.”

Premda nije direktno potvrdio da će Miles nositi iduću Spider-Man igru, a koja usput rečeno nije ni potvrđena sama po sebi, čini se kako je odluka pala. Što se tiče Insomniaca, idući na redu je Wolverine sa svojom vlastitom igrom, a u novi Spider-Man naslov uopće ne sumnjamo, osobito kada znamo kako je dvojka najbrže prodavana PlayStation ekskluziva svih vremena.

Igra

Povezano