Vijesti

Marvel’s Spider-Man 2 najbrže je prodavana PlayStation ekskluziva svih vremena

Marvel’s Spider-Man 2 prvi krug recenzija završio je s prosječnom ocjenom od 90+, što ga svrštava među najbolje naslove ove godine i neophodan kritički hit, a kako zasad izgleda, uspio se ostvarit i komercijalno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sony je slavodobitno objavio kako je prvog dana prodaje nova avantura s dva Spider-Mana prodana u preko 2,5 milijuna primjeraka, što je dosad najbolji rezultat svih vremena za neku PlayStation ekskluzivu u prva 24 sata.

Premda se nalazimo u četvrtom danu prodaje Marvel’s Spider-Mana 2, Sony navodi rezultat od samo prvog dana prodaje. Što može, ali i ne mora biti i marketinško spinanje, budući da je ranije “najbrže prodavane” proglašavao God of War Ragnarok s 5,1 milijuna u četiri dana, The Last of Us 2 s četiri milijuna u dva dana te prethodni Spider-Man s 3,3 milijuna u tri dana.

S druge strane, ako se već razbacujemo s brojkama, svi nabrojani naslovi imali su neki vid prednosti. Ragnarok je izašao na dvije platforme na preko 130 milijuna PS4 i PS5 konzola, The Last of Us 2 na dan izlaska imao je 100 milijuna potencijalnih kupaca na PS4, a kada je izašao prethodni Marvel’s Spider-Man, već je bilo 80-ak milijuna vlasnika PS4. Iz tog pogleda, kakav god rezultat bude za nekoliko dana ili tjedana, Sony i Insomniac mogu biti zadovoljni prodajom novog Spider-Mana kao PS5 ekskluzive.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano