Vijesti

Insomniac se hvali ocjenama, Marvel’s Spider-Man 2 jedna je od najboljih igara godine

Kako je to i običaj s AAA naslovima, u slučaju dobre recepcije kritike developer se voli nakititi brojkama i pokazati što je sve zaslužio. A Marvel’s Spider-Man 2 je uoči sutrašnjeg izlaska prikupio i više nego pristojne ocjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok su se brojni pitali može li Insomniac zaslužiti ocjenu veću od 90, što je propustio ostvariti u svojim prethodnim igrama, Spider-Man 2 uspio je u tome. Naš Filip (/u/Flipper) u FFA recenziji kaže da se radi o jednoj od najboljih PS5 igara i priča Marvelovog univerzuma uz ocjenu 91, a točno toliko iznosi i prosječna ocjena drugih medija na Metacriticu.

Insomniac se posljednjih nekoliko godina dokazao kao jedan od najproduktivnijih i najbolje vođenih razvojnih studija današnjice, i premda je izdavao i više nego pristojne igre bez većih nedostataka, izostajale su ocjene najvišeg ranka. “Devedesetice” će sigurno podignuti moral developera, a Marvel’s Spider-Man 2 se sjajnim uspjehom pridružio se postavi sjajnih igara ove godine.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, Baldur’s Gate 3, Street Fighter 6 te remakeovi Dead Spacea i Resident Evila 4 samo su neki od naslova s 90+ ukupnim prosječnim ocjenama u 2023.

U trenutku pisanja ovog teksta

Igra

Povezano