Vijesti

Insomniac uvjerava kako je Spider-Man 2 još uvijek na dobrom putu za 2023.

Insomniac je prije više od godinu dana teaser trailerom najavio Spider-Man 2, nastavak najprodavanije PS4 ekskluzive. Iako je čitavo ovo vrijeme proteklo u suši informacija, sada je priopćeno kako sve ide po planu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada, u rujnu prošle godine, Spider-Man 2 je najavljen za 2023. i do danas se ništa nije promijenilo. Insomniac je umirio zabrinutog obožavatelja na Twitteru:

“Dobro napredujemo i Spider-Man 2 je još uvijek predvišen za 2023.”, otkriva Insomniac, a potom pojašnjava izostanak konkretnog prikaza – “prikazivanje igara zahtijeva vrijeme, trud, resurse i koordinaciju.”

I dok se ovih dana ponovno sve snažnije šuška o velikoj PlayStation Showcase prezentaciji, u suton 2022. godine sasvim realno je očekivati prezentaciju naslova koji bi trebao obilježiti PlayStation i čitavu industriju u narednoj godini.

Međutim, vjerujemo da nikome u Sonyju nije u interesu otklanjati pažnju s nadolazećeg God of War: Ragnaroka, pa ćemo za konkretne informacije o Spider-Manu 2 pričekati još najmanje do polovice studenoga.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano