Vijesti

Insurgency: Sandstorm je po tko zna koji put odgođen za konzole

FPS za kojeg se igrači na PC-ju kunu kako se radi o velikom hitu koji bi trebao osakatiti Call of Duty i Battlefield odgođen je po valjda milijunti put za konzole te ovim činom definitivno ispada iz svih kombinacija za ozbiljnog konkurenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon nebrojeno odgoda koje se povlače još od 2018. godine, Insurgency: Sandstorm konačno je trebao izaći 25. 8. na PS4 i XONE. Međutim, totalno neozbiljno, manje od 2 tjedna uoči izlaska izdavač Focus Home javlja kako se izlazak odgađa za još nedefinirani datum.

Kako kažu, planove im je poremetio Covid-19 i u ovom trenutku developer New World Interactive nije u stanju na vrijeme dovršiti portanje Insurgencyja. Nejasno je samo kako toga nisu bili svjesni, primjerice, još prošli mjesec, ali nećemo previše žaliti. Svaka odgoda je naposljetku dobra po kvalitetu igre, a nadamo se da ćemo uskoro saznati zašto je Insurgency: Sandstorm zaigralo preko milijun igrača na PC-ju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano