Vijesti

Internet Explorer je od danas službeno u mirovini

Stigao je kraj jedne ere, ere najpopularnijeg preglednika interneta koji smo godinama koristili najčešće kako bismo preuzeli neki drugi browser. Microsoft je odlučio konačno napustiti Internet Explorer 11 te IE općenito, a danas obilježava posljednji dan podrške.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Internet Explorer je u mirovini od 15. 6. 2022.”, sada stoji na službenoj stranici. Internet Explorer već neko vrijeme nije u ozbiljnijoj široj upotrebi. Microsoft sve zainteresirane usmjeruje na Edge pretraživač interneta, međutim, neke web stranice i dalje u svakodnevnoj uporabi koriste prastare protokole nepodržane u modernim browserima, ali Microsoft se s Edgeom pobrinuo za to.

Naime, u Edge su ugradili tzv. IE mode koji će staromodne stranice učitavati poput starijeg Internet Explorera, a upravo na svoj novi browser Microsoft i upućuje kada tražite Internet Explorer.

Hoće li vam nedostajati?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano