Vijesti

Internet je pregazio reizdanje Red Dead Redemptiona

“Uspjeli su ne dostići ni moja najniža očekivanja”, je komentar s Youtubea koji dosta dobro sumira čitavu jučerašnju najavu Red Dead Redemptiona za PS4 i Switch. Mjesecima se šuškalo o reizdanju popularnog open-world akcijskog vesterna, maštalo se o puno toga, a na kraju smo dobili ono za što je izdavač Take-Two rekao da nikada ne radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne radimo samo obične portove, zapravo si uzmemo vremena kako bismo odradili stvari najbolje što možemo u skladu s novim tehnologijama koje nudi novi hardver”, govorilo se nekoć, da bi Red Dead Redemption za PlayStation konzole u konačnici bio tek port PS3 verzije igre. I to samo po sebi nebi bilo toliko loše da se ne naplaćuje ponovno. Čak i ako posjedujete PS3 verziju, ovo identično izdanje, staro 13 godina, ali samo za noviju konzolu, platit ćete 50 eura.

Internet je prepun kritika. Krenimo od našeg portala, gdje nema pozitivnog komentara. Na FFA fejsu najviše lajkova je dobio komentar čitatelja koji nije očekivao ništa, a dobio je “šamar”, dok je u našoj Instagram anketi 80% čitatelja očekivalo više.

Ni na ostatku interneta nije puno bolje. Trailer na Youtubeu dobio je 72% palčeva dolje i nitko zapravo ne može vjerovati da su Rockstar i Take-Two napravili ovo. Poslije remastera GTA trilogije, ovo je drugi negativan potez za redom developera koji dosad nije griješio. Došlo je do toga da neki čak propituju potencijalnu kvalitetu nadolazećeg GTA 6.

Za kraj ćemo ostaviti najpopularniji post na Twitteru. Još jedan pokušaj besramnog izvlačenja lake love iz džepova igrača, možda i najbesramniji dosad, zakazan je za četvrtak 17. 8.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano