Vijesti

Inxile (Wasteland) radi na novom RPG-u, ovaj put iz prvog lica

Glasine su bile istinite. Nakon odličnnih Wasteland 2 i 3 s kojima su redefinirali žanr izometričnih RPG-eva. Inxileov novi projekt je AAA RPG iz prvog lica, a saznali smo to iz novih oglasa za zapošljavanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inxile za AAA RPG između ostalog traži art direktora i face animatora koji će biti spremni isporučiti “vizualno zapanjujuće i realne animacija lica poput stvarnog života”. Ne znamo je li novi projekt nastavak nekog Microsoftovog IP-a ili nešto potpuno novo, ali saznali smo kako se nova igra radi u Unreal Engineu 5 čija konačna verzija tek treba izaći, a ovdje možete saznati za što je sposoban novi Epicov grafički pokretač.

Veliki zahtjevi, rekli bismo, što je potvrda golemog povjerenja koje Microsoft ima prema studiju kojeg su kupili 2018. godine. Microsoft s Obsidianom, Inxileom, a sada i svim studijima unutar Bethesde ima nevjerojatno kvalitetnu tvornicu RPG-eva.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano