Vijesti

Ipak nije gimmick: Strani novinari su oduševljeni DualSense kontrolerom

Nekoliko poznatih likova/lica/glasova (uzmite kako hoćete) gaming industrije čija mišljenja cijene mnogi nakon nekoliko dana korištenja nahvalili su DualSense kontroler.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popularni Youtuber Skill Up otišao je najdalje i slikovito je objasnio DualSense. “Idući mjesec izlaze dvije next-gen konzole, ali samo jedan next-gen kontroler. DualSense je toliko dobar.”

Novinar US Gamera Mike Williams PS5 kontroler je “po osjećaju” opisao kao nešto između DualShock 4 i Xbox kontrolera. Ali, kako kaže, adaptivni triggeri i haptička vibracija su ludo impresivni. Povjerovat ćete mu kada to prvi put osjetite. U daljnjoj prepisci s čitateljima vibraciju je usporedio s Nintendo Switch PRO kontrolerom koja je otprilike jednake kvalitete, ali zvučnik ugrađen u DualSense povećava imerziju.

Najpoznatiji novinar gaming industrije Jason Schreier također je oduševljen mogućnostima. Jason je otišao korak dalje pa je zaključio kako se kombinacija haptičke vibracije i adaptivnih triggera osjeća više next-gen nego bilo kakav grafički napredak dosad. Za kraj je podijelio svoju zabrinutost da mnogi developeri možda neće iskoristiti napredne mogućnosti kontrolera, ali svejedno je oduševljen.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano