Vijesti

Ovako PlayStation 5 izgleda uživo u usporedbi s drugim konzolama

Strani mediji iz SAD-a prije nekoliko dana dobili su PlayStation 5 konzole za potrebe recenziranja, a danas im je dopušteno podijeliti prve bazične dojmove. Prije svega se to tiče otpakiravanja, dojmova izrade te dojmova Astrobot igre koja će besplatno doći sa svakom konzolom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok smo dojmove za Astrobot igru već slušali u desetine navrata, The Verge i GameXplain (YT kanal) napravili su zgodne usporedbe veličine PS5 s ostalim aktualnim i bivšim konzolama.

U vodoravnom položaju PlayStation 5 zauzima manje mjesta od Xbox Series X, ali u svim ostalim pozama i protiv svih ostalih konzola PS5 je veći. Ali nije toliko strašno kao što se to pokušalo prikazati kroz neke ranije usporedbe.

GameXplain je otišao korak dalje od The Vergea, pa napravio usporedbe s PS3, XONEX, Dreamcastom, Gamecubeom i ostalim svim mogućim konzolama. Sada imamo bolji dojam o veličini PS5. Velik, ali ne koliko su slike iz nekih čudnih kutova pokušale prikazati.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Izvor
The VergeGameXplain

Povezano