Vijesti

Ironično, hakeri se navodno dočepali Watch Dogs Legion source koda, traže otpremninu

Ubisoft, koji za kraj mjeseca priprema hakersku igru Watch Dogs Legion sada je, izgleda, hakiran. Hakeri su navodno priskrbili pristup source fileovima igre i dijelovima grafičkog pokretača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše ZDNet, skupina hakera čije ime nećemo dodatno reklamirati, kao dokaz na svoju stranicu postavila je nešto pomno biranih source fileva iz igre. Radi se o 1% ukupnih podataka, a ako Ubisoft ne želi daljnje curenje kompletnog Watch Dogs Legiona trebat će platiti odštetu.

Ubisoft nije jedina žrtva. Nagrabusio je i Crytek koji je kao dokaz priložio datoteke iz Warface i Arena of Fate igara. Dok je kod Ubisofta navodno “samo” dobiven pristup mreži, Cryteku su s druge strane šifrirali datoteke što može značiti da će biti prisiljeni platiti otpremninu nebi li dobili natrag pristup mreži i podacima.

ZDNet je kontaktirao Ubisoft i Crytek koji zasad ne odgovaraju na upite, a na sličan upit grupa hakera odgovorila je dodatnim dokazima. Izgleda da će Ubisoft i Crytek trebati platiti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano