Vijesti

Iscurila kompletna Cyberpunk 2077 mapa

Vjerujemo da ćete pomisliti kada vidite Cyberpunk 2077 mapu kako je ona podosta mala u odnosu na The Witchera 3. I doista, Cyberpunk 2077 mapa je manja, ali je sadržajnija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok je Witcher 3 bio prepun livada, šuma i općenito praznog prostora, Cyberpunk 2077 mapa sastavljena je od jednog dijela. Night City zajedno s okolicom je drugačije dizajniran – prepun je zgrada s više katova koje ćemo istraživati i kompletna mapa ide nekako više u visinu.

Osim visokih nebodera, tu je hrpa uličica, skrivenih prolaza pa i podzemnih dijelova koji su svijet za sebe i ne vide se na karti. Mapa je manja, ali je sadržaja, stoga ne morate brinuti da ćete igru završiti za samo par sati. Jer nećete. Od CDPR-a nas ponovno očekuje ogromna igra koju ćemo igrati 100+ sati.

Cyberpunk više neće biti odgođen, što znači da konačno izlazi 19.11. na trenutne konzole i PC. PlayStation 5 i Xbox Series X/S dobit će besplatnu next-gen nadogradnju iduće godine. Naravno, PS4/Xbox One verzije igara moći ćete igrati na PS5 i XSX/S od prvog dana jer nove konzole su kompatibilne sa PS4/ONE igrama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano