Iz Fortnitea su izbačeni glideri za ponovnu upotrebu, a stigla je montirana strojnica i preludi novi mode

Upravo je stigla nova nadogradnja oznake 6.30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednja dva tjedna trajalo je testiranje glidera u svim mogućim situacijama (pod uvjetom da skačete s neke visine) i malo je reći kako se cijela igra pretvorila u svojevrsni stuntfest, pa ako ništa drugo, barem smo se dobro zabavili.

Bacite oko i na našu kompilaciju najboljih killova i PRETPLATITE SE NA NAŠ YOUTUBE KANAL!

https://www.youtube.com/watch?v=WD0VJ-g4rdI

Baš zato što je igra postala previše kaotična, Epic je odlučio barem na neko vrijeme odlučio ukloniti glidere i ostaviti ih samo onda kad iskačete iz aviona (i riftova). Mi se ipak nadamo kako će se pronaći nekakav balans i vratiti ih u praksu, jer ako ništa drugo, kretanje po mapi je bilo značajno brže sa značajno manje praznog hoda.

Novo oružje koje bi moglo biti odlično ako ga se pametno koristi.

Nova 6.30 nadogradnja koja je upravo stigla u Fortnite donijela je i nekoliko novosti, odnosno jedno novo oružje i novi, prilično ludi, gamemode. Mounted Turret je, kao što mu samo ime govori je strojnica koju možete montirati gdje želite, ima beskonačno metaka, ali se i pregrijava. Ovo oružje bi moglo biti od iznimne koristi jednom kad se pronađu dobre lokacije za njega. Strukture bi mogle padati samo tako, posebice u late gameu.

Food Fight je zanimljiv mode pomalo glupe prezentacije. U početku igre trebati ćete zajedno s još 49 suigrača graditi bazu koja će štititi gigantsku maskotu (Durr Burger ili Tomato Head), a jednom kad igra to dopusti, krećete u napad na protivničku bazu. Ekipa koja prva uništi protivničku maskotu pobjeđuje, a važno je naglasiti kako ovaj mode nudi respawn igrača. 

https://www.youtube.com/watch?v=AZ9WzKpm-UQ