Vijesti

Iz Naughty Doga su potvrdili kako je snimljena zadnja The Last of Us Part II scena

Da, zadnja scena u igri je snimljena. Potvrdio je to glavni i odgovorni čovjek The Last of Us serijala Neil Druckmann. Scena je snimljena, i sve što je ostalo je editirati igru i staviti je u prodaju, zar ne?

Bilo bi zaista lijepo da je to tako, ali nama se čini da je The Last of Us Part II daleko od završenog. Prije par dana isti čovjek je na Twitteru objavio da je završeno mocap snimanje za 2 lika u igri.

Možda je snimanje pri kraju, ali čini nam se da je ostalo još puno posla pred Naughty Dogom. Teško je predvidjeti moraju li samo te scene sad ubaciti u igru i sve je spremno pa sve što je ostalo su mjeseci testiranja i peglanja igre ili je TEK završeno motion capture snimanje, a igra je gotova recimo nekih 50%?

Sve nam se više čini da je The Last of Us Part II igra za 2020. godinu, a onda ujedno je i kandidat za izlazak na PlayStationu 5. Možda bude launch naslov za PS5?

Čini nam se da će isti slučaj biti s Death Strandingom koji će doći na PS4 i PS5. Potvrdio je to zagonetni smiješak Mark Cernyja.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close